· 

INAGURACIÓ CURS 24-25

El pròxim 26 de setembre, la nostra residència universitària celebrarà l'inici del curs acadèmic amb un gran sopar d'inauguració. Aquest esdeveniment, que s'ha convertit en una tradició anual, serà el punt de partida per a un any ple d'oportunitats, creixement i comunitat. Enguany hem crescut en nombre de residents, senyal de la confiança en la nostra oferta i servei. Estem emocionats de donar la benvinguda a nous i antics estudiants, creant junts un ambient de convivència enriquidor.

 

 

A més, ens complau anunciar que, durant l'estiu, hem dut a terme una sèrie de renovacions en les nostres instal·lacions per millorar el confort i la qualitat de vida de tots els residents. Entre les millores realitzades, destaquen:

 

  • Modernització del sistema de calefacció, per assegurar un ambient càlid i acollidor durant els mesos més freds.
  • Actualització del sistema d'il·luminació al pavelló Sant Jaume, que ara és més eficient i respectuós amb el medi ambient.

 

Aquest nou curs promet ser inoblidable, i estem compromesos a fer de la residència un lloc on els estudiants no només hi visquin, sinó que també hi creixin personalment i acadèmicament. Ens veiem el 26 de setembre per començar aquest viatge junts!

 

 

Temps de cuidar, temps de Crear !!

 

 

 

Residència La Salle Bonanova - Passeig Bonanova, 8 - 08022 - Barcelona

M. 607 085 459 (24 h) - T. 93 254 09 65 - www.residencialasalle.com - info@residencialasalle.com

Facebook - Twiter - Instagram - Youtube